További posztok

Sampon amit szeretsz, de műanyag palack nélkül!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Alig telt el néhány hónap, 🙂máris töretlen népszerűségnek örvendenek vásárlóink körében a szilárd samponok. Nem véletlenül népszerűek, hiszen egyre többen választanak környezettudatosan, figyelve arra, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen háztartásukban. 🌎

Használata is igazán egyszerű, hiszen elég egy kicsit beszappanozni a nedves hajat, és az így keletkező samponhab gyengéden de hatásosan megtisztítja hajunkat, ami így sokkal puhább lesz, mint normál sampon használata után.

A szilárd samponokról sokat lehet olvasni és hallani különböző, környezettudatos♻️ platformokon, mert a műanyag csomagolás elhagyásán kívül számos pozitívuma van még a szilárd sampon használatának. A szilárd samponok egyik legnagyobb előnye, hogy koncentráltan tartalmazzák a hatóanyagokat míg a folyékony samponok körülbelül 80%-a víz. Miért vegyük meg a vizet, ha azt a 🛁csapból is hozzáadhatjuk? Ennek köszönhetően , a szilárd sampon általában több hajmosásra elegendő, mint egy folyékony. De ez csak egy, a sok pozitívum közül…

Miért válts te is folyékony samponról szilárd samponra? Íme, néhány ok amiért érdemes leváltanod a folyékony samponodat:

🌎Természetes

SLS, SLES, parabén mentesvegán termékcruelty-free, állatkísérlet mentesen előállított

🌎Környezetbarát

Nemcsak a termék kíméli környezetünket, de a csomagolás is. Sokszor halljuk manapság, hogy mennyi kárt okoz a sok műanyag hulladék, hogy milyen megterhelést jelent a tengerek élővilágának.

💸Pénztárcakímélő

Környezetünk mellett 💳pénztárcánk is szeretni fogja a szilárd samponokat, ugyanis sokkal💵 gazdaságosabbak folyékony társaiknál, így ritkábban szükséges beszerezni.

🌿Hatóanyagok

Szilárd samponok gyengéd tisztító hatóanyagot tartalmaznak és így eleve nem szárítják ki a hajszálakat, mint a durva tenzidekkel dúsított társaik. Emellett számos hajápoló növényi🥑 olajat és regeneráló, hidratáló hatóanyagot rejtenek magukban.

✈️Praktikus

Ha repülővel utaznál, nem a kukában landol az ellenőrzés során mint a folyékony társai ha a flakon több mint 100 ml. A szilárd samponok praktikus útitársak, hisz magaddal viheted bárhova, és nem folyik ki.🧴

🐰Állatkísérlet mentes

Ezt talán nem is szükséges külön említeni, hiszen minden termékünkre igaz.

Nézd meg, melyik doboz🧼 mit rejt és válaszd ki a hajadnak megfelelőt. 🙂 Neked melyik lesz a kedvenced?

https://kinkanatural.hu/termekkategoria/hajapolas/

https://www.facebook.com/kinkanatural

Kategória: