Zsebes mosipelus – Sárga Boom

Zsebes mosipelus – Sárga Boom

Ár:

2699 Ft

Válogass a vidám minták és színek közül!

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

 Zsebes mosipelus 

A zsebes pelenkákat nagyon egyszerű használni, ezért azok, akik csak alkalomszerűen használnak mosható pelenkát szívesen használják ezt a fajtát.

A zsebes pelenkához a betét külön kapható!

Anyaga: külső réteg Pul, belső réteg velúr.
Mérete: egyméretes, 4-15 kg

Egyméretes zsebes pelenka, 4 kg-tól egészen 15 kg-ig használható. A megfelelő méretet patentok segítségével tudod beállítani.

Mosási tudnivalók:

Használatot megelőzően mindenképp mosd ki!

Mosása maximum 40 fokon ajánlott, (esetenként  60 fokot is bírja), öblítő és fehérítő szerek használata tilos! Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.

Miért válassz mosipelust?

Mindenképpen szükséged van pelenkára, de hogy melyik fajtát választod – eldobhatót, moshatót – az egyéni döntés. Környezetbarát,  megoldást jelentenek, amelyet ma sok család választ kisbabái számára.

  • Kevesebb hulladék. Az eldobható pelenkák biológiailag nem bomlanak le. A mosipelusok/textilpelenkák viszont újra használhatók, és nem kerülnek a szemétlerakóba.
  • Költségmegtakarítás. A mosipelusok sok pénzt takaríthatnak meg, különösen, ha több évig és több gyermek számára is használják.
  • Gyengéd a baba bőréhez. Az eldobható pelenkák olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek egyes babák érzékeny bőrét irritálhatják.

Hogyan működnek a zsebes pelenkák :

A vízzáró réteg (Pul) és a szárazontartó anyag között található zsebbe kell a betétet behelyezni.