Szakállolaj – Római Gladiátor 50 ml

Szakállolaj – Római Gladiátor 50 ml

Ár:

2999 Ft

Roman Gladiator Black pepper & Bergamot

Készleten

SKU gladiator-1 Kategóriák , , Címkék , ,
Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

Szakállolaj – Római Gladiátor

Tiszta és Természetes Szakállolajak

A minőségi Szakállolaj alapvető minden szakállat viselő úr számára.  Természetes Szakállolajaink segítenek nemcsak a szakáll ápollásában, hanem rendszeres használattal puhább és egészségesebb  lesz.

Új szakállolaj ajánaltunk gyorsan felszívódik és tiszta olajok keverékét tartalmazza: kókusz, sárgabarack, avokádó és argán olajajat, továbbá E-vitamint és jojoba olajat.

Mi mindnre képesek ezek az összetevők? Az említett olajok mindegyike vitaminokban gazdag, így gondosan ápolja szakállát és bőrét, enyhítik annak szárazságát, viszektését.

 Szakállolaj – Római Gladiátor – mondjon búcsút egy időre a gyümölcs és virágillatoknak és próbálja ki a feketebors és bergamot tiszta és egyben egzotikus kombinációját, mely sárgabarack, argán olaj és  E- vitamin hozzáadásásval készült.

Bármilyen szakáll vagy borosta ápolására alkalmas, mindennapi használatra.

Az olaj finommá teszi szakállát és segít a gondoskodásban. Ugyanúgy ápolja a bőrt, enyhíti szárazságát, viszektését.

A feketebors C – viatminban és A – viatminban gazdag, továbbá flavonoidokat, karotinoidokat és egyéb antioxidánsokat taratlmaz. Ez a legkedvetebb szakállolaj,

Összetevők: Argania spinosa oil, Triticum vulgare Oil, Tocopherol, Prunus armeniaca kernel oil, Piper nigrum oil, Citrus bergamia peel oil, Limonene*, Linalool* (*Naturally occur in Essential Oils)