Rózsakvarc archenger

Rózsakvarc archenger

Ár:

5599 Ft

Őrizd meg a fiatalságod! Élvezd a rózsakvarc erejét, és tapasztald meg a felfrissülés élményét napról napra!

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

Rózsakvarc Drágakő Archenger tökéletes kiegészítő  a bőrápolásban. A henger két részből áll, a nagyobb rész a dekoltázs, nyak, arc, áll és homlok masszírozására szolgál a kisebb rész a szem körüli érzékeny részek gyengéd ápolására.  A gyengéd masszázs továbbá oldja a stresszt és a feszültséget.

A  masszázsgörgő jótékony hatásai kimeríthetetlenek. Válaszd a rózsakvarc görgőt, hogy újjáéleszd az arcod rugalmasságátcsökkentsd a finom ráncok láthatóságát, eltüntesd a puffadt részeket és a szem alatti táskákatjavítsd az arc vérkeringését és növeld az arckrémek és szérumok hatását azáltal, hogy mélyebbre masszírozod be őket a bőrödbe!

Használat: használat előtt fertőtlenítsd a hengert és távolítsd el arcodról az esetleges szennyeződéseket, vigyél fel egy tápláló éjszakai krémet, olajat  majd finoman görgesd végig az arcod az eszközzel. 5-10 perc használat után, heti 3 alkalommal már látható eredményt érhetsz el a ráncok csökkentésében.

A masszázst a dekoltásznál kezdjük, alulról felfelé, fokozatosan egészen az állig. Az orrot felülről lefelé masszírozzuk, az arcot pedig az orrtól az arccsontok felé, oldalra. A homlokot felülről lefelé és jobbról balra egyaránt, a szemkörnyéket az archenger kisebb részével pedig mindig belülről kifelé, a halénték irányában masszírozzuk. Kombinálhatja Agyag Arcpakolásainkkal, vagy Természetes Konjak Szivaccsal.

Élvezd a rózsakvarc erejét, és tapasztald meg a felfrissülés élményét napról napra!