Pezsgő fürdőgolyók – Vanília

Pezsgő fürdőgolyók – Vanília

Ár:

2200 Ft

Készleten

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

A luxus és kényeztetés jegyében készült vanília pezsgő fürdőgolyók! 🛁💫

Az édes vanília illatával és a pezsgő kellemes bódító hatásával ezek a fürdőgolyók tökéletes választásnak bizonyulnak, ha igazi kikapcsolódásra vágyik.

A fürdőgolyók kizárólag minőségi összetevőkből készülnek, hogy Önnek a legmagasabb szintű élményt nyújtsák. A finom vanília kivonat táplálja és puhítja a bőrt, miközben a pezsgő kellemes érzést biztosít, ellazítva testét és lelkét. A fürdőgolyók nemcsak a testet kényeztetik, hanem a fürdővizet is kellemesen illatosítják, létrehozva egy varázslatos atmoszférát a fürdőszobában.

Ezen kívül, a vanília pezsgő fürdőgolyók tökéletesek a stresszoldásra és a mindennapi fáradalmak elűzésére. Hagyja, hogy az édes vanília és a frissítő pezsgő együttesen felébressze érzékeit és feltöltse energiával!

Ezek a fürdőgolyók nem csupán egy fürdési élményt kínálnak, hanem azok a pillanatok, amikor Ön magára figyel, és megengedi magának a pihenést és a kényeztetést. A vanília pezsgő fürdőgolyók kiváló ajándék lehet szeretteinek, vagy akár magának, hogy elmerüljön az édes luxusban és a gyengédségben.

Tekintse meg termékeinket most, és élvezze a vanília pezsgő fürdőgolyók által nyújtott különleges pillanatokat! 🌟💖

20 db/csomag.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, parfum, Aqua, Benzyl Benzoate, CI 19140