Pezsgő fürdőgolyók – Rózsa

Pezsgő fürdőgolyók – Rózsa

Ár:

2200 Ft

Készleten

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

🌹💖 Élvezd a luxust és kényeztetést ezekkel a csodás rózsaszín pezsgő fürdőgolyócskákkal! 🛁🌟

🌹 Rózsa Illatú Pezsgő Fürdőgolyócskák – Egyedi Spa Élmény Otthon! 🛁

Ezen különleges termékeink egyesítik a frissítő fürdőzés élményét és a pezsgő varázsát egyetlen golyóban. A rózsaszín szín és a lenyűgöző  illat együttesen keltik életre fürdőszobádat, és valódi spa-élményt nyújtanak.

🌺 Kiváló minőségű összetevők: Termékeink 100%-ban természetes, bőrbarát összetevőkből készülnek, amelyek táplálják és hidratálják a bőrt. A rózsaszín fürdőgolyócskák gazdag illatukkal egyedi atmoszférát teremtenek fürdőszobádban.

🥂 Pezsgő varázs: A kivételes összetevő kényezteti a bőrt, miközben a buborékok lazítják a testet és a lelket. Érezd, ahogy a stressz és feszültség elillan a pezsgő golyók játékos táncában.

🌈 Rózsaszín varázslat: A gyönyörű rózsaszín szín nemcsak a fürdővizet festi el, hanem a hangulatot is feldobja. Kellemes, romantikus atmoszférát teremt, amely ideális egy pihentető fürdőzéshez.

🎁 Tökéletes ajándék: Ez a pezsgő fürdőgolyócska készlet tökéletes ajándék lehet szeretteidnek vagy barátaidnak. Csomagolása ismeretlenül is lenyűgözi majd azokat, akik számára szeretetteljes meglepetést keresel.

🏆  Fedezd fel a luxus és kényeztetés világát a rózsaszín pezsgő fürdőgolyócskákkal. Élvezd a frissítő fürdőzés élményét, miközben a pezsgő varázsa átöleli tested és lelked. Kiváló minőségű, természetes összetevők gondoskodnak bőröd hidratálásáról. Ajándékozd meg magad vagy szeretteidet ezzel a romantikus élménnyel, és teremts egyedi spa-hangulatot a fürdőszobádban. 👑🌹💦

Tedd felejthetetlenné fürdőzésedet ezekkel a rózsaszín csodákkal! Tedd őket kosaradba most, és merülj el a luxus élményben otthon, ahol minden golyó egy kis boldogságot hoz az életedbe! 🚿🌹✨

A Rózsa Illatú Fürdőbombák csomagolása exkluzív és környezetbarát, hiszen fontosnak tartjuk a környezettudatosságot és az eleganciát. Mindegyik fürdőbomba egy kis ajándék a mindennapok szürkesége ellen, amelyet magadnak vagy szeretteidnek is ajándékozhatsz.

🚿🌹✨Merülj el a Rózsa Illatú Fürdőbombák varázslatos világában, ahol a szépség, a frissesség és a harmónia egyesül, hogy minden fürdőzés egy különleges élménnyé váljon! Köszönjük, hogy velünk választottad a pihenés és a kényeztetés ezen új szintjét.🚿🌹✨

20db/csomag

Válaszz a többi illat közül is!

Összetevők:Ingredients Sodium Bicarbonate, Citric Acid, parfum, Aqua, Benzyl Salicylate, CI 18050