Pezsgő fürdőgolyók – Levendula és Bergamot

Pezsgő fürdőgolyók – Levendula és Bergamot

Ár:

2200 Ft

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

A luxus és kényeztetés jegyében készült levendula és bergamot pezsgő fürdőgolyók! 🛁💫

Üdvözöllek az illatok világában, ahol bemutatom neked a varázslatos levendula és bergamot illatú fürdőgolyókat! 🛁✨

Tökéletes kikapcsolódás a fürdőszobádban 🌿💆‍♀️

Képzeld el, hogy belépsz a fürdőszobádba, és azonnal elönt a levendula és bergamot gyengéd, nyugtató illata. Ezzel a párosítással minden fürdő pillanat varázslatossá válik. A Levendula és Bergamot Illatú Fürdőgolyók új szintre emelik a fürdőzés élményét, hiszen nem csak a testet, hanem a lelket is kényeztetik.

Miért válaszd a Levendula és Bergamot Illatú Fürdőgolyókat? 🌸🍊

Kiváló minőségű összetevők: A fürdőgolyóink kizárólag a legmagasabb minőségű, természetes összetevőkből készülnek. A levendula és bergamot egyesítése nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem a bőrnek is hidratálást és táplálást nyújt.

Nyugtató hatás: A levendula híresen ismert nyugtató tulajdonságairól, míg a bergamot élénkítő hatásáról ismert. E két összetevő egyesítése a tökéletes egyensúlyt teremti, így a fürdőzés nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is felfrissít.

Egyedi élmény: A fürdőgolyóink nem csupán illatosak, hanem a vízben szétolvadva gyönyörű színeket is fognak felvenni, ezáltal egy igazi látványosságot varázsolva a fürdődbe.

Használati utasítás: 🚿👌

Töltsd meg a fürdőkádat meleg vízzel.
Ejtsd bele a Levendula és Bergamot Illatú Fürdőgolyót.
Figyeld, ahogy szép lassan szétolvad, kibontakozva az illatok és színek mágikus harmóniáját.
Merülj el a gyengéd illatokban, és élvezd a nyugalmat.

Tájékoztatás az összetevőkről: 🌿🔍

Összetevőink gondosan válogatottak, és nincs bennük semmilyen káros anyag. Minden fürdőgolyóval garantáltan kizárólag a természet szeretetteljes érintését kapod.

Rendelj most, és élvezd a levendula és bergamot varázsát a fürdőszobádban! 🛒🎁

A Levendula és Bergamot Illatú Fürdőgolyók a tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, vagy egyszerűen csak egy kis kényeztetés magadnak. Ne hagyja ki ezt az egyedi élményt – rendelj még ma, és fedezd fel a fürdés új dimenzióját! 💖🌟

Tekintse meg termékeinket most, és élvezze a pezsgő fürdőgolyók által nyújtott különleges pillanatokat! 🌟💖

20 db/csomag.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Bergamia Peel Oil, CI 42090, CI 45430, CI 18050, Linalool, Limonene