Karácsonyi szappancsomag 5+1

5+1 karácsonyi ajándék szappancsomag díszdobozban.

4700 Ft

Készleten

Leírás

 Karácsonyi ajándék szappancsomag

Karácsonyi ajándékok, Te kinek keresel?

Közeleg a karácsony és nincs még ajándékötleted?  Akkor jó helyen jársz!

Az ajándékozás öröme az ünnepek egyik legszebb pillanata,  összeállítottunk néhány ajándékcsomagot, mellyel biztosan örömet és meglepetést szerzel.

Szappancsomag 5+1 , díszdobozban.  Válogasd össze kedvenceidet!

Ajándékcsomag tartalma:

  • KinkaNatural kézműves szappan (6 db)

Megrendelésnél a megjegyzés rovatba tudod megírni, hogy mely szappanok kerüljenek a csomagba.

 

Miért használjunk kézműves szappant?

valódi szappan: a valódi, kézzel készített kézműves szappan természetes összetevőket tartalmaz: növényi alapú olajok és vajak, 100%-os illóolajok, gyógy- és fűszernövények.

környezetbarát: a kézműves szappan környezetbarát és biológiailag lebomlik.

 hidratáló glicerin : a gyógynövényes szappan glicerint tartalmaz, amely a szappankészítési folyamat természetes mellékterméke. A glicerin segít megtartani a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát, ezáltal a bőr hidratálttá és puhává válik. A nagyüzemi szappanokból sajnos eltávolítják ezt a hatóanyagot, de a kézműves szappanunkban megtalálható.

tápláló összetevők: a szappan készítése hideg eljárással történik, így minden tápláló összetevő sértetlen marad. A természetes vajak és olajok segítenek a regenerálásban és a bőr védelmében, illetve a szappanban lévő gyógynövényes hatóanyagok, vitaminok és természetes tápanyagok hozzájárulnak a bőr egészségéhez.

szívvel és lélekkel: a natúr kézműves szappanok kis tételben készülnek, rengeteg szeretettel. Minden szappan egyedi, de különféle összetevői számtalan lehetőséget kínálnak a különböző bőrtípusok számára. A kézzel készített szappan vásárlásával minden alkalommal támogat egy kisvállalkozást!

 

 

 

 

 

 

További információk

minta

barna hópehely, manó, szarvas, zöld hópehely