Daily Glow – arcszérum

Daily Glow – arcszérum

Ár:

3599 Ft

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

Üdvözlünk a napi ragyogás forrásában! Ismerd meg a Daily Glow Arcszérumot, mely a természetes összetevők tökéletes kombinációjával kényezteti és ragyogóvá varázsolja bőrödet minden nap. 💖🌟

🍃 A természet tiszta kincsei: A Daily Glow Arcszérum egyedülálló formuláját a legkiválóbb természetes összetevők alkotják. A jojoba olaj mélyen hidratál és segít megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát, miközben a kivi, málna mag, napraforgó és szőlőmag olajok együttesen táplálják és fokozzák a bőr vitalitását.

🌞 Ragyogás minden napra: A Daily Glow Arcszérum az arcápolás naponta újabb szintjére emeli az élményt. A kiegyensúlyozott összetevők hatékonyan küzdenek az egyenetlen bőrtónus, fakó arcszín és a szárazság ellen. Használd rendszeresen a szérumot, hogy minden nap egy egészséges és sugárzó ragyogás kísérje az arcod.

🌿 Hidratálás és táplálás: A jojoba olaj és a különböző magolajok együttesen egy igazi hidratáló és tápláló kúrát kínálnak bőrödnek. Ezek a könnyen felszívódó összetevők segítenek fenntartani a bőr nedvességtartalmát, miközben antioxidánsokkal látják el, elősegítve a fiatalos és egészséges bőrképet.

👩‍🔬 Használati Leírás:

  1. Tisztítsd meg arcod: Moss meg arcodat a szokásos tisztítóddal, és ügyelj arra, hogy teljesen száraz legyen a bőröd.
  2. Szérum felvitele: Csepegtess egy kis mennyiséget a Daily Glow Arcszéumból az ujjbegyedre, majd finoman oszlasd el az arcodon és a nyakadon.
  3. Óvatosan masszírozz: Használj körkörös mozdulatokat az arcodon, amíg a szérum teljesen felszívódik. Ügyelj, hogy a szemkörnyéki területet kíméld.

A Daily Glow Arcszérum használatával minden nap egy újabb lehetőség arra, hogy bőröd kényeztessen és ragyogjon. Éld át a természet és tudomány csodáját egyetlen szérum formájában! 🌈🌿

Az arcszérumok gyorsabban és mélyebben szívódnak be a bőrbe, mint a krémek.. A bőr használatuk után nem marad zsíros és mivel koncetrált összetevőket tartalmaznak, rövid idő alatt látványos eredméynt hoznak.

100%-ban természetes olajkeverék az azonnali hidratálásért, minden bőrtípusra.

  • Nagy Britanniában készült
  • Vegánbarát
  • Kiválóan hidratál

30ml