C- vitamin – arcszĂ©rum

C- vitamin – arcszĂ©rum

Ár:

4200 Ft

KĂ©szleten

Biztonsågos fizetés bankkårtyåval

LeĂ­rĂĄs

🍊✹🌟 IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rum: Az Élettel teli ragyogĂĄs kulcsa! 🌟✹🍊

Az IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rum egy forradalmi formula, amely a C-vitamin erejĂ©t ötvözi a kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ összetevƑkkel, hogy a bƑrödnek olyan ĂĄpolĂĄst nyĂșjtson, amit megĂ©rdemel. Ez a könnyed Ă©s gyorsan felszĂ­vĂłdĂł arcszĂ©rum garantĂĄltan felfrissĂ­ti Ă©s ragyogĂłvĂĄ teszi a bƑrödet, miközben hatĂ©konyan harcol a stressz, a szennyezƑdĂ©s Ă©s a környezeti ĂĄrtalmak ellen.

🌿 TermĂ©szetes ÖsszetevƑk a Legjobb EredmĂ©nyekĂ©rt 🌿 Az arcszĂ©rum tele van termĂ©szetes összetevƑkkel, amelyek nemcsak tĂĄplĂĄljĂĄk, hanem vĂ©dik Ă©s helyreĂĄllĂ­tjĂĄk a bƑr termĂ©szetes egyensĂșlyĂĄt. A C-vitamin mellett megtalĂĄlhatĂłk benne a hialuronsav, E-vitamin Ă©s antioxidĂĄnsok, amelyek erƑteljesen hidratĂĄljĂĄk Ă©s revitalizĂĄljĂĄk a bƑrt.

💧 HidratĂĄl Ă©s FiatalĂ­t 💧 Az IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rum mĂ©lyen behatol a bƑrbe, Ă©s megƑrzi annak nedvessĂ©gtartalmĂĄt. A hialuronsav segĂ­t megakadĂĄlyozni a bƑr kiszĂĄradĂĄsĂĄt, miközben csökkenti a finom vonalak Ă©s rĂĄncok megjelenĂ©sĂ©t. Az eredmĂ©ny egy sima, fiatalos Ă©s ĂŒde arcbƑr, amelyen lĂĄthatĂłan csökkennek az öregedĂ©s jelei.

🌞 RagyogĂĄs Ă©s Egyenletes BƑrtĂłnus 🌞 A C-vitamin hĂ­res arrĂłl, hogy fokozza a kollagĂ©ntermelĂ©st, ami elƑsegĂ­ti a bƑr rugalmassĂĄgĂĄt Ă©s feszessĂ©gĂ©t. Az arcszĂ©rum rendszeres hasznĂĄlatĂĄval elĂ©rheted azt az egysĂ©ges bƑrtĂłnust, amit mindig is szerettĂ©l volna. Felejtsd el a fĂĄradt Ă©s szĂŒrke arcbƑrt, Ă©s Ă©lvezd a frissessĂ©g Ă©s ragyogĂĄs Ă©rzĂ©sĂ©t minden nap!

đŸ›Ąïž VĂ©delem a Környezeti KĂĄrosodĂĄsok Ellen đŸ›Ąïž Az antioxidĂĄnsokban gazdag formulĂĄnak köszönhetƑen az arcszĂ©rum hatĂ©konyan kĂŒzd a szabad gyökök ellen, amelyek a környezeti hatĂĄsoknak valĂł kitettsĂ©g sorĂĄn kĂĄrosĂ­thatjĂĄk a bƑrt. VĂ©dje meg bƑrĂ©t a szennyezƑdĂ©sektƑl Ă©s kĂŒlsƑ tĂĄmadĂĄsoktĂłl, miközben Ă©lvezi az arcszĂ©rum könnyed textĂșrĂĄjĂĄt.

đŸŒ± VegĂĄn Ă©s ÁllatkĂ­sĂ©rletmentes đŸŒ± Az IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rum bĂŒszkĂ©n vegĂĄn Ă©s ĂĄllatkĂ­sĂ©rletmentes. Nem csak hatĂ©kony, de etikus is – hiszen hiszĂŒnk abban, hogy a szĂ©psĂ©gĂĄpolĂĄsnak nem kell ĂĄldozatokkal jĂĄrnia.

💖 Ébreszd Fel BƑröd RagyogĂĄsĂĄt! 💖 Az IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rummal minden nap egy Ășjabb lehetƑsĂ©g arra, hogy bƑrödnek megad a gondoskodĂĄst Ă©s a frissessĂ©get, amit megĂ©rdemel. Keltsd fel bƑröd ragyogĂĄsĂĄt, Ă©s Ă©lvezd a C-vitamin ĂĄltal nyĂșjtott fiatalĂ­tĂł hatĂĄsokat!

KĂ©szĂŒlj fel egy ragyogĂłbb, hidratĂĄltabb Ă©s fiatalosabb bƑrre az IntenzĂ­v C-Vitamin ArcszĂ©rum segĂ­tsĂ©gĂ©vel! ✹🍊✹

ÖsszetevƑk: Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hamamelisvirginiana, Aqua Alcohol denta, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Potassium
Sorbate & Sodium Benzoate, Phenoxyethanol Xanthan Gum, VacciniumMacrocarpon [Cranberry] Fruit Extract, Glycerin, Vaccinium Myrtillus FruitExtract, Aqua (and) Propylene Glycol (and) Citrus Grandis [Grapefruit] FruitExtract, Citric Acid

30 ml

Az arcszĂ©rumok gyorsabban Ă©s mĂ©lyebben szĂ­vĂłdnak be a bƑrbe, mint a krĂ©mek.. A bƑr hasznĂĄlatuk utĂĄn nem marad zsĂ­ros Ă©s mivel koncetrĂĄlt összetevƑket tartalmaznak, rövid idƑ alatt lĂĄtvĂĄnyos eredmĂ©ynt hoznak.

A C vitamin kivĂĄlĂł antioxidĂĄns, javĂ­tja a bƑr kollagĂ©ntermelĂ©sĂ©t Ă©s segĂ­ti a regenerĂĄciĂłt. Ezen kĂ­vĂŒl enyhĂ­ti a pigmentfoltokat is Ă©s csökkenti a gyulladĂĄst.

  • Nagy BritanniĂĄban kĂ©szĂŒlt
  • VegĂĄnbarĂĄt
  • KivĂĄlĂłan hidratĂĄl