Azure Baba illatmentes fürdető

Azure Baba illatmentes fürdető

Ár:

2499 Ft

Azure Illatmentes natúr baba fürdető bio barackolajjal és bio olívaolajjal. A bio sárgabarackmagolaj hidratáló hatású, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, mivel egy nagyon folyékony, könnyű olaj. Kiváló ápoló hatása van a magas A-vitamin és E-vitamin tartalmának köszönhetően.

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

Azure illatmentes baba fürdető bio barackolajjal és bio olívaolajjal.

  • Illatmentes*, nem tartalmaz parfümöt
  • Újszülött kortól használható
  • Bio barackolajjal és bio olívaolajjal készül
  • SLS, SLES, CAPB, parabén mentes
  • EKCÉMÁS, érzékeny bőrre is
  • Színezékmentes

*Csak az összetevők természetes illatát érezni rajta.

Az Azure illatmentes újszülött fürdető bio barackolaj és bio olívaolaj hozzáadásával készült, így már fürdés közben védi és hidratálja a baba bőrét, így egyéb testápoló vagy olaj alkalmazása nem szükséges. Az Azure jellegzetessége, hogy a megszokottnál jóval több olajat tartalmaz, ezért érdemes a bőrre kenni és a fürdővízzel leöblíteni, hogy minél több értékes hatóanyag a bőrre kerüljön. Az Azure Illatmentes Baba fürdetőjét pont egészen fiatal babáknak vagy különösen érzékeny bőrű gyerekeknek készült. Bár az Azure-ok sajátossága az allergénmentes parfümök alkalmazása, az Illatmentes fürdetőnk nem tartalmaz semmilyen hozzáadott illatanyagot. Tartalmaz ellenben sok-sok tápláló olajat, ami már a fürdetés közben ápolja és táplálja a bőrt vagy éppen az ekcémás foltokat!

(a magas olajtartalom miatt néha szükségessé válhat a termék felrázása – ez természetes eredménye az olajtartalomnak)

 

Az Azure gyerek fürdetői és tusfürdői egységesen

– nem tartalmaznak irritáló tisztító anyagokat, így a hagyományos tusfürdők és tisztálkodószerekben oly gyakori SLS, SLES nélkül készülnek, nem tartalmaznak irritáló SCS-t vagy az irritatív, allergizáló hatású CAPB-t

– nem tartalmaznak hormonkárosító anyagokat, így parabén és triklozán mentesek

– nem tartalmaznak színezékeket.

200ml