Azure Bio Barack – Körömvirág fürdető

Azure Bio Barack – Körömvirág fürdető

Ár:

2499 Ft

Az Azure Kislány fürdető és tusfürdő bio barackmagolajjal és bio körömvirággal ápolja gyermeked érzékeny bőrét. Lágy barackillatát gyermeked is szeretni fogja, ráadásul semmiféle irritáló, allergizáló vagy éppen egyéb káros összetevőt nem tartalmaz. Magas bio olajtartalma révén már a fürdés után puha, hidratált lesz gyermeked bőrre!

Elfogyott

Biztonságos fizetés bankkártyával

Leírás

Azure baba fürdető bio barackolajjal és bio körömvirággal

Olajos fürdető akár már újszülött kortól használható.

Kisbabák, kisgyermekek napirendjének része a fürdés, azonban nem mindegy mivel fürdeted őt. Az ő bőrük még nagyon érzékeny, ezért az irritáló tiszítóanyagok, az allergizáló összetevők, az esetleges hormonkárosító tartósítószerek nagyobb kárt okoznak mint a felnőttek esetében. Ugye te is különleges gondossággal választasz gyermeked számára? Ugye téged se csapnak be a mesefigurák, a színes csomagolás, hanem az összetétel alapján válogatsz?

A bio körömvirágkivonat  hidratálja a bőrt, a bennet található zsírsavakanak köszönhetően ápolja és puhítja. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, azaz bőrpirosság esetén is alkalmazható. Az egyik hidratáló növény, amelyet már fiatal gyermekek, csecsemők részére is biztonsággal ajánlanak.

Ehhez az Azure natúr gyerek fürdetőhöz és tusfürdőhöz ezen túl a megszokottnál több bio olajat adtunk, hogy a bőr bársonyos és puha legyen a fürdés után. A benne található bio olívaolaj hozzájárul a bőr simaságának, rugalmasságának megőrzéséhez, a hozzáadott hiraulinsav pedig javítja a bőr textúráját és hidratál.

(a magas olajtartalom miatt néha szükségessé válhat a termék felrázása – ez természetes eredménye az olajtartalomnak)

200ml

Az Azure gyerek fürdetői és tusfürdői egységesen

– nem tartalmaznak irritáló tisztító anyagokat, így a hagyományos tusfürdők és tisztálkodószerekben oly gyakori SLS, SLES nélkül készülnek, nem tartalmaznak irritáló SCS-t vagy az irritatív, allergizáló hatású CAPB-t

– nem tartalmaznak hormonkárosító anyagokat, így parabén és triklozán mentesek

– nem tartalmaznak színezékeket

– minimalizáltuk az allergia esélyét: a felhasznált parfümök allergénmentesek,

– Vegán termékek

– Fejlesztésük és elkészítésük során nem teszteltük őket állatokon

– Magyaroszágon fejlesztett és gyártott termékek