További posztok

Miért válasszunk kézműves szappant?

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Készítésükkor nagy figyelmet fordítottak arra, hogy csak kiváló minőségű összetevők és illóolajok kerüljenek felhasználásra.  Az olajok mellett egyéb természetes anyagok is megtalálhatóak, mint például az aktív szén, zöldagyag, pirospaprika, kurkuma, őrölt csalán, kecsketej és számos gyógy-, és fűszernövény.

Az iparilag előállított szappanokból kivonják a glicerint, míg  a kézzel készített natúr szappanokban benne marad a természetes glicerin, és ezáltal védi a bőrt a kiszáradástól.

Fontos tudnunk, hogy a magas glicerintartalom ellenkező hatást vált ki, kivonja a vizet a bőr mélyebb rétegeiből és szárítja azt. Az átlátszó szappanoktól, a magas glicerintartalom miatt hosszútávon kiszárad a bőrünk.

Az ipari szappanokba szintetikus habzásfokozókat, mesterséges színezékeket és illóolajokat adagolnak, míg a kézműves szappanokba csak természetes anyagokat használunk.

Szappanjaink maximális odafigyeléssel és lélekkel készülnek, enyhítenek sok bőrproblémát és csak növényi olajokból készülnek, kiváló minőségű összetevők és illóolajok felhasználásával.

Kategória: