További posztok

Itt a tavasz…

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Itt a tavasz….🌷Március a meterológiai tavasz első hónapja. Régóta vártuk a tél végét, elérkezett az idő arra, hogy felkészítsük bőrünket az első tavaszi napsugarakra és itt az ideje a tavaszi vitaminpótlásnak. 🌞

Itt az ideje a külső-belső megújulásnak.A téli hideg és a szeles időjárás megviseli bőrünket, érdemes átalakítani vagy nekilátni a napi bőrápolási rutin kialakításának. Mellyel sokat tehetünk a ragyogó bőrért, radírozással, tápláló arcpakolással és hidratáló krémek segítségével újra széppé varázsolhatjuk.

Ne feledkeznünk meg arról, hogy már az első napsugarakkal szemben is fontos fényvédőt használni, mert ezek is felgyorsíthatják a bőr öregedését és károsíthatják a sejtjeinket.

Napi arcápolás lépései:

1. tisztítás és tonizálás: szükséges rendszeresen tisztítani bőrünket,(reggel/este) hogy eltávolítsuk az összes smink és szennyeződésdarabkát. Ehhez használhatod a Delia tisztító tejet kenderolajjal vagy Delia Hydro Fusion+ hidratáló sminklemosót.

2. intenzív ápolás: ha bőrünk már tökéletesen tiszta, jöhet a megfelelő szérum felvitele. Válassz a Delia termékei közül melyek feltöltik a megfelelő hatóanyagokkal és segítik a regenerálódást.

3. szemkörnyékápolás: fordítsunk kiemelt figyelmet erre az érzékeny területre is és használjunk speciális összetételű ápolót. Delia Hyaluron Fusion szemkörnyékápoló roll innovatív készítmény hialuronsav és őssejtek alapján készült.

4. ápolás, hidratálás: amikor a korábban felvitt szérumok már felszívódtak jöhet a krém. Bőrtípusnak és kornak megfelelően lehet, hidratáló, ránctalanító, regeneráló, éjszakai/nappali. Az arckrém feltölti a bőrt nedvességgel és ragyogóvá varázsolja. A krém felvitele közben használhatsz Rózsakvarc archengert mellyel finoman bedolgozva a hidratálót növeled annak hatását.

Hetente:

radirozás: heti 1 maximum 2 alkalommal radirozzuk arcunkat, így eltávolíthajuk az elhalt hámsejteket. Ennek hatására a bőrfelszín friss és puha lesz, ami könnyebben szívja magába a tápanyagokat.

arcpakolás: heti 1 vagy 2 alkalommal érdemes kiegészíteni a napi arcápolási rutinunkat arcpakolással. Ehhez találsz nálunk agyagpakolást és hidratáló arcmaszkokat is.

A bőr nedvességtartalma rendkívül fontos, ezt nem csak megfelelő ápolással hanem elegendő folyadék bevitelével is segíthetjük.

Szánjunk magunkra napi tíz percet – sokkal több amúgy nincs –😊Következő posztunk az arcmaszkok használatáról fog szólni.

Kategória: