További posztok

Szépüljünk agyagpakolással

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Szépüljünk agyagpakolással🌺🌷

Az agyag szépségápolási felhasználása ismét előtérbe került napjainkban, ahogy az ókorban is ismerték és használták már. De nézzük pontosan miért is olyan jó és a Te bőrödnek melyik az ideális.

Az agyag tulajdonképpen rengeteg ásványi anyag összessége, aminek jótékony hatását is köszönheti. Mindegyik agyagról elmondható, hogy tisztítja, méregteleníti a bőrt és mattít. Miközben a maszk szárad az agyag magába szívja a fölösleges faggyút, a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket.

Számos ásványi anyag hiánya megmutatkozik bőrünkön, magnézium hiány esetén kialakulhat akár ekcéma is. Az agyagok mindegyike tartalmaz magnéziumot, de ezen kívül nagy mennyiségben megtalálható még bennük kalcium, kálium, vas, mangán, kobalt, szelén, foszfor, réz. Az agyaggal érintkezve bőrünk azonnal hasznosítja az felvitt pakolásban található, számára szükséges ásványi anyagokat.

Nézzük, melyik mit tehet Érted!

Rózsaszín agyag: érzékeny, száraz bőr barátja de normál bőrre is megfelelő Kíméletes tisztítást végez, miközben vastartalmának köszönhetően serkenti a mikrokeringést, magas szilícium tartalmával pedig besegít a kollagéntermelésbe.

Fehér agyag: érzékeny, száraz, normál és érett bőrre Tisztít, magába szívja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket. Magas szilícium tartalmának köszönhetően serkenti a kollagén termelődését, ezáltal a bőr szöveteinek proteintartalmát növeli.

Sárga agyag: érett bőrre Élénkítő, tonizáló hatást gyakorol a bőrre, miközben tisztító és ásványosító tulajdonságait érvényesíti. Erőteljesen támogatja a kollagéntermelést, sejtregenerációt.

Vörös agyag: tág pórusú,hajszáleres, rosaceás bőrre Erőteljes összehúzó hatása miatt serkenti a vérkeringést, összehúzza a hajszálereket, minimalizálja pórusok méretét, miközben mélyükről is magába szívja a faggyút és szennyeződéseket. Javítja az oxigénellátást, gyorsítja a méregtelenítést.

Zöld agyag: vegyes, zsíros pattanásos bőrre Tisztító hatású agyag, mely némi fertőtlenítő hatással, magas magnézium és vastartalommal szabályozza a bőr faggyútermelését, serkenti keringését, méregtelenítését javítja oxigénellátását és tonizál valamint mattít.

Az agyagpakolások szemmel láthatóan finomabbá, feszesebbé és egyenletesebbé teszik a bőrt, nézzük hogyan:

1. pakolás előtt feltétlenül végezzünk egy alapos bőr peelinget

2. a leradírozott bőrre vigyük fel az agyagpakolást

3. 15-20 perc elteltével nedvesítsük be arcunkat és gyengéden, körkörös mozdulatokkal távolítsuk el a pakolást

Heti egyszer használva kisimítja a bőrt és egyenletessé, tisztává teszi megjelenését.

KinkaNatural- Kézműves szappanok

Kategória: